Schoonheidssalon Rotterdam

 

 

 

 

 

 

Een schoonheidssalon heeft de unieke onderscheiding de enige plaats te zijn waar professionals uit verschillende vakgebieden, namelijk kappers, stylisten en medische professionals, samen in dezelfde ruimte zitten. De gecombineerde kennis van deze professionals maakt de salon tot een krachtig brouwsel waarin u uw zuurverdiende geld kunt uitgeven.

Alle salons willen de laatste beauty trends delen. Meestal worden de huidige trends geïntroduceerd door beroemdheden. Welke salon u ook bezoekt, u zult zeker talrijke beroemdheden in make-up en andere bindmiddelen zien. Beroemdheden zijn gewoontereizigers. Ze stoppen bij verschillende salons om verschillende kapsels te krijgen.

Veel beroemdheden vertrouwen op hun stylist om een onberispelijke look te creëren. Zelfs als u geen beroemdheid bent, kan uw stijl toch beïnvloed worden door een stylist. De meeste kapsels zijn een reproductie van de modetrends die in Hollywood te zien zijn. In feite, als een kapsel niet op de catwalk te zien is, zal het waarschijnlijk onmiddellijk een kopie vinden op de rode loper.

Soms gebruiken beroemdheden niet de juiste borstels. Dit resulteert in het gebruik van harde borstels die kunnen leiden tot statische en kroezen in hun algehele verschijning. Het is daarom belangrijk voor stylisten om professionele borstels te gebruiken om een Hollywood-achtige look te bereiken.

Heeft u zich ooit afgevraagd hoe een kunstenaar een doek borstelt om er een kunstwerk van te maken? Nee, dat zal nooit gebeuren, maar hetzelfde kan worden gezegd van kunstenaars. Als een kunstenaar niet over de juiste penselen beschikt, zal hij niet in staat zijn het perfecte kunstwerk te creëren.

Er zijn verschillende borstels voor verschillende doeleinden. Stylisten moeten daarom bepalen welke penselen geschikt zijn voor hen. Foundation kwasten worden vaak gebruikt door stylisten om foundation aan te brengen.Ovanning kwasten worden gebruikt om de vorm van het gezicht te definiëren. De geventileerde borstels worden gebruikt om definitie te geven aan de ogen. De ronde borstels met platte bovenkant worden gebruikt om definitie aan de wangen te geven.

Het is belangrijk voor stylisten om de juiste borstels voor het juiste doel te gebruiken. onjuist gebruik kan verschillende effecten geven. Het verkeerde type borstel kan het moeilijker maken om een natuurlijke look te bereiken. Bepaalde borstels worden ook gebruikt om verschillende effecten te creëren. Bijvoorbeeld, krullende borstels worden vaak gebruikt om steil haar te creëren. Hoe fijner het haar, hoe rechter de borstel moet zijn.

Er zijn verschillende soorten borstels voor verschillende stylingdoeleinden. Breed getande borstels zijn bijvoorbeeld handig om het haar steil te maken. Frameborstels, met stevige borstelharen, zijn handig voor het creëren van precieze dos en het verwijderen van krullen. Poederkwasten hebben dichte borstelharen en zijn nuttig om het haar glad te maken. Wenkbrauwborstels zijn handig voor het rechttrekken van de wenkbrauwen.

Het is belangrijk voor stylisten om te weten welk type borstel ze nodig hebben. Als de stylist niet weet hoe de borstel moet worden gebruikt, kan het eindresultaat niet geschikt zijn voor de klant.

Er zijn verschillende soorten borstels. Het is belangrijk dat de stylist weet welke hij gebruikt. Onjuist gebruik kan verschillende soorten resultaten opleveren.

Juist gebruik

Om de juiste borstel te gebruiken, moet de stylist weten welk type het is. Als de borstel wegwerp is, gooi hem dan weg. Als de borstel meerdere borstelharen heeft, was hem dan eenmaal per week met shampoo en droog hem met een haardroger.

Ze moeten de juiste hoeveelheid borstel voor de klant kunnen gebruiken. Het haar van de meeste cliënten is vergelijkbaar. Zelfs als de klant lang haar heeft, kan het zijn dat hij een grotere borstel wil gebruiken om zijn rug te bereiken. De stylist moet dit weten en in staat zijn de grootte van de borstel aan te passen aan de lengte en de behoeften van de klant.

Juiste opslag

Als de kwasten niet in een doos of bak zitten, moeten ze in een paardenstaart worden gehouden of in een zachte doek worden gewikkeld om te voorkomen dat ze stoffig worden. De penseeldozen hebben meestal een plafondvergrendeling om te voorkomen dat de penselen eruit vallen.

Juist gebruik

Borstels mogen alleen worden gebruikt op schoon en droog haar. Het haar moet volledig droog zijn voordat de borstels worden gebruikt. De kapper moet zijn handen wassen voordat hij de borstels gebruikt om besmetting te voorkomen. Borstels moeten in een neerwaartse beweging worden gebruikt voor nat haar. Inductiebloedingen en breuk worden versterkt bij nat haar. Gebruik een grote ronde borstel voor nat haar.

Tenzij de stylist een leave in conditioner heeft, mogen de borstels niet gebruikt worden op iemand met droog haar. borstels met losse haren mogen niet gebruikt worden op nat haar. Ze moeten spaarzaam worden gebruikt op fijn tot middelfijn haar. Langere haren moeten worden geborsteld in een neerwaartse beweging.

Voor de bovenste gedeelten van het haar, of het nu krullend of steil is, moet de stylist het haar föhnen in plaats van het te föhnen met een föhn. Borstels mogen alleen in zeer kleine secties worden gebruikt. Geen enkel deel van het haar mag buiten de haarlijn worden geborsteld. Een heen en weer borstelende beweging wordt afgeraden.

Geen artikel over haarborstels en haarverzorging zou compleet zijn zonder vermelding van de essentiële olie.

lees meer:

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.