Nagelstudio Zwijndrecht

 

 

 

 

 

 

 

Kunstnagels zijn nagels waarop een vloeibare acryl is aangebracht. Zodra het acrylpoeder op de huid terechtkomt, verhardt het tot een bolletje dat er als natuurlijke nagels uitziet.

Acrylnagels laten zetten in een nagelstudio?

Een vloeibare acrylaat kan op de huid worden gerold met een roller of een applicatorpenseel. In de vloeibare acryl zit een plantaardige kleurstof die reageert op het natuurlijke patroon van de huidcellen om deze een donkerder uiterlijk te geven.

yt acrylpoeder wordt in de mond van de consument gedaan, en dan gefilterd. Het is dan klaar voor de nagel.

Hoe lang gaan acrylnagels mee? Afhankelijk van de toepassing en uw gebruik ervan, kunnen uw acrylnagels tussen de 2 weken en 6 weken meegaan.

Wat is het verschil tussen Acryl nagels, Gel nagels en Micro-blastics? Gelnagels en Acrylnagels zijn eigenlijk hetzelfde, zij het dat ze anders in de markt worden gezet. Gelnagels worden opgestart met een vloeibare acryl die op de nagels wordt aangebracht. De vloeibare acryl doet hetzelfde als acrylpoeder, maar het is glanzender. Gelnagels zijn opgebouwd uit kleine, dunne laagjes acrylpoeder. Wanneer u de nagels insmeert, brengt u telkens slechts een dun laagje acrylpoeder aan. Wanneer het nagelbed volledig droog is, kun je nog een dun laagje aanbrengen, waardoor het er donkerder uitziet.

Gelnagels zijn duurzaam, maar voelen dunner aan dan acrylnagels. Gelnagels hebben over het algemeen een doorschijnend uiterlijk. Het aanbrengen van een gelversterking op de nagels geeft een natuurlijke gloed die heel aantrekkelijk is. Als u geen nagellak wilt dragen, kunt u een onderlaag voor gelnagels laten vallen.

Een Acryl verbetering kan op vrijwel dezelfde manier worden gedaan als een Gel. U kunt de basis van de nagels verhogen om natuurlijk ogende, glanzende acrylnagels te krijgen.

Welke is geschikt voor mij?

De perfecte nagelcorrectie hangt af van uw stijl, de look die u wilt bereiken en uw persoonlijke voorkeur. Als u de stap-voor-stap benadering volgt, dan kunt u uw nagels verfraaien om ze de look te geven die u wenst. Als je van doe-het-zelf houdt, dan kun je je nagels thuis verfraaien. Hier zijn de meest voorkomende soorten kunstnagel behandelingen.

flock acryl. Je brengt een vloeibare acrylversteviging aan en laat die uitharden, uitharden en uitharden. De vloeibare acryl verbergt de natuurlijke nagels eronder en lijkt veel dunner dan het is.

Clip-on. Een setje korte nagels wordt over de top van de natuurlijke nagels bevestigd. U knipt de nagels op de gewenste lengte. De lengte van de nagels is zeer klein, zodat ze goed opgaan in uw natuurlijke nagels. Omdat de nagels over de top worden vastgezet, is er meestal meer dompelwerk nodig.

Geen lijm. Je brengt een natuurlijk, droog poeder aan en plaatst vervolgens een gel- of acrylverbetering over het poeder. Dit type nagelbehandeling is vergelijkbaar met de clip-on techniek – gewoon de nagels op de gewenste lengte knippen en het poeder laten drogen tussen de lagen.

Gelnagels zijn de beste optie. U krijgt de gewenste look zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over beschadigingen. U kunt uw gebruikelijke activiteiten uitvoeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het doorboren van uw nagels. Gelnagels zijn ook erg sterk. Ze kunnen tegen een stootje en gaan lang mee als je ze maar goed verzorgt. Als u wilt, kunt u ze altijd retourneren voor een terugbetaling.

Als je ze nog niet hebt geprobeerd, zou je verbaasd zijn hoeveel je met je nagels kunt doen. Met alle voordelen van dien, zou u uw wens om geweldige nagels te hebben niet meer hoeven te ontkennen.

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.