Communicatietraining

 

 

 

 

 

Het hoofddoel van de communicatie-opleiding is de leerlingen te helpen leren communiceren, zowel met hun ouders als met hun vrienden; hoe zij een mening kunnen vormen; hoe zij op een beschaafde manier van mening kunnen verschillen; hoe zij voor zichzelf kunnen denken; en hoe zij vriendschappen kunnen gebruiken en beheren.

Begrippen in communicatie

De belangrijkste concepten in communicatie zijn:

– Woorden- Manifestatie- Voorstellen- Meningsuiting- Sociale verhoudingen- Emoties- Tact

Benadering

Benadering is de bewuste en emotionele toestand van een individu waarin zijn of haar attitudes en vaardigheden van denken en voelen actief worden ontwikkeld. Ondanks het feit dat leerlingen kunnen geloven dat hun ouders en familieleden het belangrijkste in hun leven zijn, vertrouwen leerlingen nog steeds op ouders en vrienden om steun en positieve energie te geven. Leerlingen kunnen de steun tegenwerken door herhaaldelijk te klagen over hun Flambeau, omdat ze zich daardoor ontoereikend voelen en genoeg hebben van deze zinloze bezigheid.

Studenten die in de problemen komen met academische vakken worden geconfronteerd met enorme problemen als gevolg van de beperkte communicatie tussen leraren, ouders en studenten, vooral met het doel om de communicatie open te houden. Hoewel het niet gemakkelijk is om het toe te geven, nemen studenten hun toevlucht tot slecht gedrag en dit gedrag verspreidt zich naar andere studenten.

Volharding

Dit is een van de belangrijkste concepten om succes in het leven te bereiken. Het opbouwen van een onafhankelijke, kritische geest zal je in staat stellen het leven moedig tegemoet te treden en je ten volle in te zetten voor je activiteiten. gedragsmanagement is belangrijker dan cijfers. Ik had eens een confrontatie met een diep teleurgestelde vader. Na een nogal inspannende activiteit werd ik gevraagd om zijn zoon op te halen die de omheining van de school aan het schilderen was. Ik vertelde hem dat het schilderen tegen de regels was en dat ik er met zijn ouders over zou moeten praten. Hij bleef volhouden. Na nog ongeveer een uur ontbood ik zijn moeder, die naast mij kwam zitten en aandachtig naar mijn verwijten luisterde en haar zoon toen meedeelde dat ik dacht dat hij op de omheining schilderde omdat hij de familieschilderssessies verstoorde. Zij vertelde mij dat haar familie altijd tegen de regels in heeft geschilderd als een manier om zich te verzetten en aandacht te krijgen wanneer zij in de problemen zaten.

Ik beëindigde het gesprek met een glimlach en zei hem dat als hij klaar was met schilderen hij de patio mocht komen afmaken. Hij stemde blozend toe en vertrok spoedig met een plan om wat antiquiteiten te reviseren en de patio op tijd af te hebben voor onze familie filmavond.

Archeventric

Dit beschrijft een persoon die een Arnold Palmer-achtige (ixties) fixatie vertoont op het zijn van het beste en enige dat er bestaat. Sommige mensen met dit persoonlijkheidstype zijn echt getalenteerd en creatief. Veel kunstverzamelaars en -critici zijn technici die er prat op gaan zeldzame schilderijen, beeldhouwwerken en ontwerpen te bemachtigen. Maar door een gebrek aan de juiste motivatie kunnen de meeste van deze mensen niet in hun levensonderhoud voorzien, laat staan succesvol worden.

Wat u kunt doen

Aangezien het stellen van een vraag de eerste stap is naar het beantwoorden ervan, kunt u een proces van eliminatie beginnen door op te merken dat er zeker dingen zijn waarop u niet bent toegerust om te antwoorden. Waar het op neerkomt is dat er zelfs grenzen zijn aan waar je geest je naartoe kan brengen. Als u het punt hebt bereikt waarop u op zoek bent naar antwoorden, gebruik dan de eerste stap van de Vragenlijst hierboven. Lees de vragen zorgvuldig, en probeer te antwoorden op basis van wat u denkt te weten.

lees meer:

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.