Barber Rotterdam

 

 

 

 

 

Vandaag de dag bieden kapperszaken over het algemeen eenvoudige haarknip- en scheerdiensten aan. In sommige winkels en salons is een barbier echter gespecialiseerd in parfum- en schoonheidsdiensten. Of de barbier kan de hoofdhuid van een man knippen, zelfs het portret van een persoon tatoeƫren, of bruiloften voltrekken. Of de barbier kan lessen in reflexologie of nageltechniek geven. Wat de reden ook is, kapperszaken bieden over het algemeen een rustige, ontspannende en luxueuze omgeving.

Traditionele kapperszaken zijn over het algemeen in de stad gevestigd, terwijl grotere salons en hotels hun eigen kapperszaken hebben. Grotere winkels hebben echter hun eigen personeel, en basisdiensten zoals haarknippen, scheren en stylen zijn voor iedereen beschikbaar.

Veel beroemdheden gaan meestal naar de kapper om hun haar te laten knippen en scheren, zoals:

*uffy*memory* senioren* Louder than Vanilla Ice* Smokey* Panda Express

Als je voor de eerste keer een kapperszaak bezoekt, vinden sommige mensen het moeilijk om te beslissen, wat te kiezen? Probeer u eerst voor te stellen wat de kapper met u gaat doen. Vergelijk vervolgens de vaardigheden van de kapper met die van de stylist van uw voorkeur. Als u vindt dat de kapper beter is, wanneer komt u dan nog eens langs?

Make-up artiesten voor haar en schoonheid toonden op hun websites op verbluffende wijze hun vaardigheden:

Tijdens uw tweede bezoek moet u de kapper uitdrukkelijk vragen om zijn vaardigheden te tonen. Let goed op, want de kapper moet de tijd nemen om u precies uit te leggen wat hij met uw haar gaat doen. De tijd tussen twee bezoeken moet kort zijn, tussen 10 minuten en 15 minuten.

Aan het einde van de 15 minuten moet de stylist zijn handen wassen en een manicure nemen. Daarna brengt hij opnieuw gel op uw hoofd aan en legt u nogmaals uit welke stappen hij zal volgen. Als hij klaar is, vraagt hij u even stil te zitten en droogt hij uw haar met een handdoek.

Tijdens uw derde bezoek brengt u ongeveer een uur door met uw stylist. In deze tijd kun je eindelijk de gel inwrijven. Je stylist zal een aantal geurproducten voor je meebrengen om je te helpen een beslissing te nemen. Hij zal je uitleggen hoe de producten en geuren aanvoelen. Als je klaar bent, zul je merken dat je haar glanzender en gezonder is.

Onze diensten omvatten:

* compleet haar knippen * haar verven * haar hoogtepunt en laag licht * haar redo * haar kam * haar set * haar textuur

Voor meer informatie kunt u vandaag terecht op onze website.

Lees meer:

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.