Permanente make up Uden

 

 

 

 

 

 

Een van de grootste problemen met permanente make-up is de hygiënische aard van het gebruik van de procedure om zichzelf er mooi uit te laten zien. U kunt zich voorstellen hoe moeilijk het is om een technicus te vinden die de nodige opleiding en ervaring heeft om de procedure uit te voeren.

Hoewel de procedure relatief eenvoudig is, wordt zij uitgevoerd op een manier die zowel op korte als op lange termijn effect heeft. In principe worden de pigmenten die bij de procedure worden gebruikt, in de loop van de tijd opgelost. Het is dus gemakkelijk om de pigmenten na het aanbrengen op te lossen, maar door het pigment op te roeren en opnieuw te mengen wordt het even moeilijk om het daarna terug te krijgen.

Het is eenvoudig scheikunde 101 maar het lijkt nog steeds een wetenschap. Collageen is een eiwit dat voorkomt als onderdeel van huid, haar, nagels en andere delen van het lichaam. Het bindweefsel in onze huid kan na verloop van tijd afbreken en rimpels veroorzaken. Hetzelfde kan gebeuren met onze lippen, dus mensen met mondproblemen kunnen er eerder last van krijgen.

Er zijn verschillende soorten collageen die u kunt kiezen als u nodig hebt. Als u de juiste kiest, kan dat helpen om rimpels minder zichtbaar te maken.

Bindweefsel op pigmentbasis is zeer giftig. Daarom worden vissen en in het wild levende dieren gevoederd met omega 3 in plaats van omega 6 gebaseerde diëten. Het is bekend dat deze vissen goed gedijen bij de consumptie van dit soort oliën. Dit is meestal niet het geval bij mensen. De occasionele vissen en podologen kunnen de mens voeden met deze oliën. Het is echter niet realistisch voor iedereen om deze supplementen te zoeken, aangezien ze niet gemakkelijk worden opgenomen via onze dagelijkse voeding.

Het is veel waarschijnlijker dat er ontstekingen of allergische reacties optreden wanneer u aan de stoffen wordt blootgesteld. Helaas kunnen we onze reactie niet beheersen en moeten we er maar mee leren leven. Bovendien zijn dit de natuurlijke verdedigingsmechanismen van het lichaam. Als u al eerder allergisch bent gebleken voor deze stoffen, kunt u het beste een alternatief kiezen.

Ik wil graag enkele van de verschillende soorten collageen die in het lichaam worden aangemaakt met u delen. De belangrijkste reden waarom ze worden aangemaakt is een genetische eigenschap. U kunt de productie niet altijd vermijden, maarScrutinolines het natuurlijke regime van het lichaam.

1. Fibroblast verbonden collageen: Deze is vergelijkbaar met monocyten en werkt ook als een middel om te helpen bij de productie van meer collageen.

2.ulate aardbei (uit de oren): Dit is een doeltreffend middel om de huid dikker te maken en de effecten van pigmentaire aandoeningen te verminderen.

3. Acetyl hexapeptide/agp: Dit is eigenlijk een schimmelcel die ook collageen stimuleert, dankzij een proces datampitinatie heet. Het maakt deel uit van de tijdelijke verlichting die wonden krijgen. Afgezien hiervan is het ook bekend om littekenvorming om te keren en zelfs te stoppen.

4. autoloog menselijk collageen: Dit is afkomstig uit het binnenste gedeelte van het menselijk lichaam en wordt eigenlijk gebruikt in plaats van beschadigd collageen omdat het krachtiger en beter verkrijgbaar is. U kunt zich dit voorstellen als uw eigen huid die uit het lichaam van de overledene wordt getransplanteerd.

5. Penlac nagellak: Dit is eigenlijk vergelijkbaar met formaldehyde en in een vloeibare vorm gebracht. Sommige nagelsalons gebruiken dit vanwege de positieve allergene reactie. Je kunt dit echter ook gebruiken als je een allergische reactie op formaldehyde hebt.

6. Formaldehyde: Deze gevaarlijke chemische stof is in feite kankerverwekkend en wordt daarom in sommige nagelstudio’s niet gebruikt. Het wordt meer gebruikt in Propyleen Glycol omdat het een verharder is. Het wordt ook gebruikt in de medische wereld om patiënten te helpen die lijden aan aandoeningen zoals Multiple Sclerose, de ziekte van Alzheimer, en nog veel meer.

7. Urea: Een ander ingrediënt dat in nagellak wordt aangetroffen. Dit ingrediënt is eigenlijk een enzym dat nodig is om nieuwe huidcellen te laten groeien. Dus waarom zou je iets met urea op je nagels moeten aanbrengen?

8. formaldehyde: ook al wordt deze chemische stof gebruikt om de nagels minder broos te maken, toch is het niet veilig. Het is namelijk een bekend carcinogeen dat misselijkheid, stuiptrekkingen, ademnood, hoesten en zelfs de dood veroorzaakt. Deze schadelijke chemische stof kan door de huid worden opgenomen.

9. B geloven: B-vitamine is een verzameling van B-vitaminen, evenals thiamine, maar het is meer bekend als vitamine B6. Het bevordert de aanmaak van ethanolamine en is betrokken bij het metabolisme van vetten, koolhydraten en aminozuren.

10. zink: Zink is een algemeen mineraal dat voorkomt in andere voedingsmiddelen zoals vis en noten. Vrouwen kunnen echter veel baat hebben bij een supplement dat zink bevat. Zoals de meeste mineralen moet het in combinatie met andere vitaminen worden ingenomen voor een maximaal gezondheidsvoordeel.

lees meer:

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.