Laser ontharen Breda

 

Vandaag de dag onderwerpen veel mensen, vooral vrouwen, hun lichaam aan een vorm van ontharing omdat ze het als een onaantrekkelijk kenmerk ervaren. Maar waarom is het belangrijk om ons lichaam te ontharen en niet alleen het gezicht? In plaats van met ontharingsmiddelen te scheren, moet het bij vrouwen worden gevolgd door harsen om de wenkbrauwen vorm te geven, en door harsen en sugaring om andere lichaamsdelen te ontharen. Wat was die methode?

Scheren werd voor het eerst gebruikt door het schaapvolk van Nieuw-Guinea om het haar van hun lichaam te verwijderen. Dit werkte goed voor hen omdat het haar scherp was en niet snel groeide.atter dan scheren, gebruikten de mannen deze procedure ook om het haar van hun gezichten te verwijderen. Ze gebruikten een scherpe steen om het haar van hun gezicht en lichaam te schrapen. Ook al is het rommelig, ze voelden de pijn van het gebruik van scheermesjes. Het wordt ook niet aanbevolen door dermatologen omdat het ingegroeide haren kan veroorzaken.

Harsen heeft echter de voorkeur boven scheren, omdat het ervoor kan zorgen dat het haar niet te snel groeit. Voor veel vrouwen is het harsen van de benen en armen een manier om hun huid aantrekkelijker te maken. Hoewel dit oncomfortabel kan zijn, is het beter dan scheren. Bovendien groeit het haar langzamer terug dan bij scheren.

Als u een extreme ontharingsmethode wilt, zoals laserontharing, dan is het belangrijk te weten dat die niet volledig permanent is. Het is echter wel de meest geprefereerde techniek omdat het minder pijnlijk is. Laserontharing is een procedure waarbij licht wordt gebruikt om de haarfollikels te beschadigen. Toch is er een kans dat uw huid gevoelig zal zijn voor het licht en het kan roodheid van de huid veroorzaken. Vraag uw dermatoloog hoe lang u moet wachten voordat u uw normale activiteiten kunt hervatten na het ondergaan van laser ontharen.

Zorg ervoor dat u een gerenommeerde kliniek te bezoeken om laser ontharing te ondergaan. Neem nota van alle informatie die ze u geven. Zorg ervoor dat u vragen stelt over pijnvrije technieken en problemen die kunnen optreden na de procedure. Zorg er ook voor dat u alle risico’s van de procedure kent en leer alle informatie over laser ontharingsprocedures.

Als u het druk hebt in uw drukke leven en er een hekel aan hebt om dezelfde procedures herhaaldelijk te herhalen, kunt u ook kijken naar de mogelijkheid om touch up sessies te doen. Vraag een vergelijking tussen laser ontharing en andere technieken zoals elektrolyse. Zoek uit welke voor u handiger en minder kostbaar is.

Het is aan u om te weten welke behandeling handiger en minder kostbaar is. Laserontharing kan voor sommigen de beste optie zijn, maar voor anderen is het misschien niet de meest ideale optie. Door het doen van uw onderzoek, zult u in staat om de juiste optie voor u te vinden. Hoewel laserontharing duurder kan zijn dan andere behandelingen, is het een permanente oplossing die u de voldoening geeft dat u zich nooit meer hoeft te scheren.

Lees meer:

Laseren Breda

 

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.