Laser Zwolle

 

 

 

 

Een andere methode die sommige klinieken aanbieden is het gebruik van een gespecialiseerde laser die door de FDA is goedgekeurd. Er zijn veel voordelen aan deze methode. Zo is de lasermethode zeer nauwkeurig. Een voorbeeld van een voordeel is dat de laser kan worden gebruikt om haar op een groot gebied in één klap te verwijderen. Daarnaast is de laser in staat om het actieve haarzakje te vernietigen en zo te voorkomen dat er nieuw haar groeit op hetzelfde gebied. Er zijn echter ook nadelen aan deze specifieke methoden. Het grootste nadeel van de laser zijn de kosten. De kosten kunnen gemakkelijk in de duizenden dollars lopen en sommige vrouwen kunnen zich dit niet veroorloven.

Laserontharing neemt minder tijd in beslag dan elektrolyse, maar er zal vele malen meer haar teruggroeien. Laserontharing is alleen effectief bij mensen met een lichte huidskleur en donker haar. Het is minder effectief bij blond, wit of grijs haar. Het andere nadeel komt van de vernietiging van het haarzakje. Omdat het gericht is op donkere pigmenten, zullen de follikels worden verbruikt. Een andere slechte eigenschap van deze methode is het feit dat er meerdere sessies nodig zijn om een maximaal resultaat te bereiken.

Elektrolyse is een van de beste opties. Het is effectief op alle haartypes, verschillende huidtinten, en is de enige methode die door de FDA is goedgekeurd om hergroei te voorkomen. Er zijn enkele negatieve aspecten aan deze methode. Een van de grootste nadelen komt voort uit het feit dat elektrolyse een pijnlijke procedure is en dat het verwijderen van haar door elektrolyse tot enkele weken kan uitlopen. Het is ook aanzienlijk duurder dan laserontharing. Om het volledige potentieel van elektrolyse te benutten, zult u meestal meerdere behandelingen moeten ondergaan.

Laserontharing wordt een steeds vaker gebruikte methode van ontharing. Het is effectief voor alle soorten haar. Het beste aan deze methode is de minimale pijn en de onmiddellijke resultaten. De hoge initiële kosten kunnen voor sommigen echter een te groot nadeel zijn. Het nadeel van laserontharing is dat u meerdere behandelingen moet ondergaan.

Er zijn ook verschillende methoden om in overweging te nemen als we het hebben over permanente ontharing. Helaas zijn er maar weinig die een effectieve methode bieden voor uw probleem. Als u op zoek bent naar een product of procedure met bewezen resultaten, zijn er heel wat opties die u zult willen overwegen.

Elektrolyse

Na vele jaren van succes heeft elektrolyse zich ontwikkeld tot een eenvoudige procedure die bij de meeste mensen effectief is. Het is de enige door de FDA goedgekeurde permanente ontharingsprocedure. Er zijn veel apparaten over de toonbank en online verkrijgbaar die u helpen zich te ontdoen van ongewenst haar. De CONsis IPL is er daar één van.

Met een IPL (Intense Pulse Light)-epilator ziet u al na enkele behandelingen een permanente vermindering van de beharing. Wat het een effectieve oplossing maakt, is het feit dat het de haargroei tot 80% vermindert. Dit betekent dat u na jarenlang uw huid te hebben blootgesteld aan scheren en harsen, eindelijk in staat zult zijn om de haargroei definitief te stoppen.

Elektrolyse is de enige door de FDA goedgekeurde methode om te voorkomen dat haartjes teruggroeien, maar het is zeer tijdrovend. Helaas moet u het regelmatig laten doen. Het kan ook behoorlijk pijnlijk zijn. Elk haarzakje moet één voor één worden behandeld, wat vrij lang kan duren.

Laser Ontharing

Laserontharing is een methode die ook effectief is gebleken voor permanente ontharing. Het is de snelste manier om haar te verwijderen en is zelfs effectief voor mensen met een gevoelige huid. Helaas is het ook vrij kostbaar omdat u het door een professional moet laten doen. Je hebt ook een professional nodig die gekwalificeerd is om de procedure uit te voeren.

Hoewel laserontharing effectief is, is het nog steeds relatief duur en misschien niet voor iedereen mogelijk. Als u veel haar hebt, hebt u misschien meerdere behandelingen nodig voor permanente ontharing om effectief te zijn. Het is ook nog steeds erg pijnlijk en u kunt het gevoel hebben dat u meerdere brandwonden oploopt.

Elektrolyse

Elektrolyse kan voor sommige mensen permanente haarverwijdering opleveren. Het is een vrij langzame procedure die meerdere sessies vereist. Het haarzakje wordt behandeld met elektrische stroompjes, waardoor het haar niet meer terug kan groeien. Het is een zeer effectieve methode, maar het kan behoorlijk pijnlijk zijn. Het moet door een professional worden gedaan, want als het door een niet-professional wordt gedaan, kun je blijvende littekens krijgen.

Er zijn ook verschillende methoden om uit te kiezen wanneer u op zoek bent naar de perfecte manier om ongewenst haar te verwijderen.

lees meer:

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.