Tattoo Arnhem

 

 

 

 

Zowat iedereen, op elke leeftijd, kan een getatoeëerde huid krijgen door te gaan voor een tattoo machine. Het is zo’n divers aanbod van ontwerpen dat je er zeker een zult vinden die bij je persoonlijkheid en houding past.

Idealiter zou de juiste soort tattoo moeten zijn:

o Feestelijk, gedenkwaardig, grillig, gedurfd, bespiegelend, opstandig, afwerend, opzwepend, somber, gezellig, klassiek, hygiënisch, ik hield van één op één, van aardse dingen onder je vrienden, mooi enzovoort

o Make-up, ontwerp en woorden van bezieling, dat tatoeages op de menselijke huid kan geschikt zijn voor alle leeftijden, is een manier om iemand speciaal te herinneren, er plezier aan te beleven, zoals een glimlach, een traan of een lied.

Maar hoe moet dit worden bereikt?

Zowel jongens als meisjes (en sommige jongens) gaan naar tatoeageshops, kuuroorden, klinieken om hun lichaam te laten tatoeëren, om hun lichaam mooi te maken.

De vraag blijft: wat is de juiste manier en hoe vaak moet men piercen?

Hoe donkerder je huid is, des te beter is de tattoo, omdat het de oorspronkelijke huidpigmentatie kan wegsnijden. Hoe moeilijker je huid te doorboren is, hoe beter het is om een tatoeage met een willekeurige kleur te maken.

Er zijn verschillende soorten lichaamspiercings van rond de lippen, oren, navel, genitaliën, enz.

Wie een nekpiercing wil laten zetten, moet er rekening mee houden dat het puntje van de neus al gepierced is en dat dus een moeilijke piercing niet nodig is.

Theala Permanent is een soort genitale piercing die als zeer klein wordt beschouwd. Enkele piercings die gebruikt worden om de schaamlippen permanent te krijgen zijn:

o De navel

o De clitoris

o De tepel

o De navel voor te bereiden

Theoretici betogen dat de prepara niet permanent mag zijn, terwijl anderen besluiten dat dit wel het geval is. De prepara is het uitwendige deel van het vrouwelijk geslachtsorgaan dat voor de vagina ligt. De orïsten stellen dat vrouwen door deze sluier altijd een blik kunnen werpen op hun geslachtsdelen.

Om van de obscene aanblik van de genitaliën af te komen, bikinilijn of lager, gaan sommige mensen voor piercings, maar dit wordt ook toegepast op de voorhuid als de nieuwe groei van de kleine schaamlippen plaatsvindt.

De procedure duurt bijna twee uur. Bij de procedure worden zowel ankers als strikken gebruikt. Zowel kinderen als volwassenen kunnen een genitale piercing laten zetten. Het anker blijft in het uitwendige deel van de nieuwe piercings waar de navel komt.

Mensen met kleine schaamlippen krijgen uitgerekte kleine schaamlippen of uitgerekte uitwendige delen van de geslachtsorganen. De binnenste en buitenste delen van de geslachtsorganen zijn uitgerekt.

De Golven Oefening helpt bij het wegwerken van de pijn veroorzaakt na genitale piercing. De Wave oefening wordt gebruikt om de bloedstroom op te wekken om de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam te vergemakkelijken. Dit wordt gedaan door tegen de buikwand te duwen en het bloed in de richting van het hart te sturen. De druk wordt verhoogd door het samentrekken van grote spieren en voorkomt de ophoping van bloed.

Na de genitale piercing wordt de druk verminderd door middel van het inbrengen van een verband dat het bloed zonder druk terug laat stromen. Het bloed zal door de gang van het lichaam naar de blaas lopen, winkelend door het hart. Als het bloed in een grote hoeveelheid aankomt, moeten de artsen de procedure stoppen.

Het wordt ten zeerste aangeraden om na de intense beschietingen een pauze in te lassen. Rondlopen, kaarten, de houding aanhouden zoals die is, kan behoorlijk pijnlijk zijn. Houd de eerste paar dagen na de piercing het verband op de piercing en maak het niet schoon omdat de piercing in korte tijd gaat sluiten.

De verbanden moeten worden verwijderd voordat de piercing volledig is genezen. Er wordt olie of crème gemasseerd om de piercing uit de kleding te houden. Chloorwater kan worden gebruikt om de piercing weg te wassen.

Neus, Naval & Oor piercings worden ingebracht om te testen. Deze piercings worden ook wel navelpiercings genoemd.

De navel wordt doorboord door het, het kraakbeen of bot in de buste en/of de mondrand. De zichtbare littekens zijn daar voor iedereen te zien. Het kraakbeen is er ter bescherming terwijl de tragus van het oor de plaats is waar de naald doorboord wordt. Het oor is waar de naald zal eindigen in de hoorn.

De oorlippen

De eerste paar centimeters schone kap kunnen verwijderd worden

Het belangrijkste stuk is gesneden door de eerste paar centimeter schoon

De kwab onder de eerste paar centimeter schoon

De buitenste fineux pierc moet worden verwijderd in de richting en op gelijke hoogte met de bodem

De piercing is klaar als hij voor niet meer dan een derde is doorboord.

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.