Barber Hoofddorp

 

Misschien heeft niemand ooit gedacht dat hij of zij ooit kapper zou kunnen worden, laat staan een hele goede. Maar dit zou de waarheid kunnen zijn. Want als je de geheimen zou leren kennen van de manier waarop kappers hun werk doen, zou je snel beseffen dat de mensen in deze wereld niet zo speciaal zijn. In feite zijn er veel gewone mensen die hun eigen haar proberen te knippen. En vaak worden ze slechts beschouwd als specialisten als het op hairstyling aankomt.

Dus, als je geen kapper wilt worden, waarom probeer je het dan niet om hairstylist te worden? Een hairstylist zijn zal niet zo’n dankbare job zijn. Het is waar dat als je iemands haar stijlt, je hem of haar een goed gevoel kunt geven. Of, als je graag een kapsel bewondert of het esthetisch mooi vindt, kun je een vriend overhalen om je een nieuw kapsel te geven. Een kapsel is echter niet iets wat je een persoon kunt aanleren. Zelfs als je een foto ziet van hoe het eruit ziet als de persoon het doet, is dat niet genoeg. Je moet het herhaaldelijk doen om te zien wat het beste werkt voor die persoon.

Als je besluit dat je kapper wilt worden, moet je begrijpen dat je de verschillende benaderingen van het knippen van haar zult moeten bestuderen. Je moet ook een sterk verlangen hebben om te stylen. Het is noodzakelijk om verschillende haarstylingsprocédés en -gereedschappen te leren. Je zal je vooral op de basis moeten concentreren als je een goede hairstylist wil worden. Als je als kind goede grondbeginselen en technieken hebt geleerd, zal dat nog steeds effectief zijn als je volwassen bent.

Wanneer je leert hoe je haar moet knippen, zul je leren dat je verschillende lengtes scharen kunt gebruiken. maak een schaar onschadelijk toen je jonger was, zodat je je eigen haar kunt knippen. Een handige schaar zit zelfs in de haarknipkits voor kinderen die de ouders kopen. Door ondervoeding en andere gerelateerde factoren kan het zijn dat kinderen hun haar niet zo goed knippen als het zou moeten zijn. Als u het als kapper niet praktisch vindt om uw werkuren te besteden aan het knippen van haren, moet u wachten tot uw kinderen volwassen zijn.

Ik moet toegeven dat naast de voor de hand liggende praktische overwegingen, er ook sociale en professionele redenen zullen zijn om het haar te knippen. Natuurlijk zal het nog steeds belangrijk zijn om de regels van het professionele leven in acht te nemen. Maar, zoals ik al zei, het is niet genoeg om de vaardigheden te hebben om haar te knippen, je moet ook weten hoe je de regels van de hairstylist moet respecteren. Als je de beleefdheid van communicatie overslaat, kan je de kans lopen om je job te verliezen. Er zijn ook klanten die kwaad op u kunnen zijn omdat u hun gezondheid op het spel zet door hen kapsels aan te bieden die hen schade kunnen berokkenen. In veel van dit soort situaties is het een verstandige beslissing om uw haar kort te knippen.

Gelukkig hoeven we geen keuze te maken tussen professioneel haar knippen en amateur knippen. Er zijn verschillende haarknipscholen in Los Angeles die cursussen aanbieden voor wie haarstylist wil worden.Uates van zo’n school kunnen u door tientallen jaren ervaring de basisprincipes bijbrengen. Nadat je de opleiding hebt afgerond, mag je als amateur solliciteren naar een baan. Maar, zoals eerder gezegd, je zal niet worden toegestaan om te solliciteren naar werk als een amateur, tenzij je kunt zorgen voor een gediplomeerde professional om het voor u te doen.

Natuurlijk moet u ook een opleiding volgen om behandelingen aan uw klanten te kunnen geven. Hiervoor zult u technieken leren op het specifieke gebied waarvoor u bent opgeleid. Als u geen opleiding hebt gevolgd, werkt u misschien in een salon met ontoereikende faciliteiten en die moeilijk te bereiken is. Op veel plaatsen zijn beide gebieden even moeilijk te bereiken, zodat het noodzakelijk is om zowel een opleiding in de formele als in de praktische aspecten van het knippen en stylen van haar te volgen.

Wanneer je een plaats kiest om je haar te knippen, zorg er dan voor dat het personeel professioneel is. Ze moeten je het beste van zichzelf geven. Vraag eens rond en kijk wie van het personeel je het aantrekkelijkst lijkt. Wanneer u een foto van hen neemt, zorg er dan voor dat u het personeelslid op de foto herkent. Dit zal u helpen om de juiste stylist voor u te kiezen.

Als je een kapper kiest, vraag dan ook eens rond. Vraag mensen waar ze hun haar laten knippen en hoe lang ze daar al komen. Mensen die op goede voet lijken te staan met hun stylist, hebben meer kans om goede aanbevelingen te doen. Voordat je een stylist kiest, is het een goed idee om na te denken over wat je het leukst aan hem of haar vindt. Als je denkt dat je favoriete stylist niet de juiste is voor jou, ga dan niet naar hem of haar toe. Dit zal een slechte dienst bewijzen.

Andere dingen om te overwegen bij het kiezen van een stylist:

lees meer:

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.