Hairextensions Eindhoven

 

 

 

 

Allereerst moet je een paar basisprincipes weten voordat je aan de slag gaat met de extensions. Hairextensions zijn strengen van gemengde natuurlijke en door de mens gemaakte elementen, waarbij het echte haar aan de ene kant zit en de extension aan de andere kant. Sommige natuurlijke elementen kunnen ook worden gebruikt als het haar moet worden gemengd met een aantal door de mens gemaakte elementen.

Het haar dat gebruikt wordt voor extensions kan afkomstig zijn van vele plaatsen over de hele wereld. De meest voorkomende zijn Indian(Indian Remy haar is een van de beste soorten extensies), Kaukasisch, Chinees en Russisch. De beste soort haar voor extensies zijn deEuropean haarstukken, de hoogste kwaliteit zijnushair extensions, en de beste is deEuropean natuurlijk haar.De beste kleur van haar extensies gebiedenhes van de beste kwaliteit, de hoogste kwaliteit haar is maagdelijk menselijk haar, maar erg duur.

Een ander zeer belangrijk ding om te onthouden is dat de haarverlenging stylist moet zo veel over de ruggen van het haar, evenals het type haar, weten om de beste aanbevelingen voor de extensies te maken. Veel stylisten die er zijn, huren of kopen hun… haarextensions voorraad. In dit geval, als de voorraad bestaat uit synthetisch haar of als de stylist geen ervaring heeft met het omgaan met het haar, dan is de voorraad een verspilling van geld.

Wat betreft het vinden van een stylist, de gemakkelijkste manier om extensies te vinden is via het internet. Er zijn veel websites die een volledig assortiment van haarextensies aan te bieden. De technologie heeft het mogelijk gemaakt voor zo veel mensen om grote extensies te krijgen in dezelfde prijs als de kosten van de extensies. De meest populaire zijn de synthetische haar extensies. Er is een verschillende methode van bevestiging voor elk type van haarextensies. Enkele van de bevestigingsmethoden zijn fusion, bonding, tand extensies en clip-on extensies … om er maar een paar te noemen.

Fusion is een van de meest populaire methoden voor extensions. Het haar wordt bevestigd met een heet strijkijzer, streng per streng. De hitte opent het haar, zodat de extensie kan worden bevestigd. De bevestiging duurt ongeveer 2 uur. U dient de salon binnen te lopen zodra het haar is samengesmolten. Onderhoud zal een keer per maand worden gedaan voor ongeveer 4 tot 5 maanden.

Bonding is een andere zeer populaire methode. Een bonding technicus houdt een haarpunt van bovenaf vast en brengt deze aan op het extension haar. De extension kan in ongeveer 1 uur worden bevestigd. En, u kunt de hairextensions elke week onderhouden gedurende ongeveer 4 tot 5 maanden.

Extensions zijn uiteindelijk de keuze om het volume van je haar te vergroten. Maar, je moet rekening houden met de kwaliteit van het haar met extensies. Ze kunnen je haar beschadigen als ze niet goed bevestigd zijn. En, je moet getraind zijn in het aanbrengen van extensions om de beste resultaten te krijgen. Een gekwalificeerde stylist die al jaren in de haarverlenging industrie werkt is een geweldige bron voor informatie over de beste extensions. Door onderzoek te doen naar de haarverlenging industrie krijg je een beter begrip van de verschillende extension methodes en wat elke extension methode uniek maakt. Of u nu kort of lang haar heeft, u kunt een extensions methode kiezen die het beste voor u werkt.

lees meer:

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.