Aloe vera creme

 

 

 

 

 

ashingberry-groot als een schaduw

Als je veranderingen in je lippen opmerkt, is er ongetwijfeld iets aan de hand. Wat je moet weten is dat donkere lippen een teken van uitdroging kunnen zijn en het uiterlijk van je lippen kunnen verminderen. De tijden zijn veranderd! Waterenzymen kunnen donkere pigmentatie doen verdwijnen! De enzymen die van nature in water voorkomen, zijn meestal te vinden in alle levende organismen en door de gel van deze plant te consumeren, krijg je ze binnen. Je kunt de enzymen eigenlijk halen uit precursoren die je in de gel vindt en ze gebruiken als mondspoeling.

De tijden zijn veranderd! De tijd dat fabrikanten weer chemicaliën mochten verdelen om meer winst te kunnen maken, is voorbij, maar tegenwoordig hebben de meeste bedrijven hun lesje wel geleerd. Helaas worden voor bedrijven die chemotherapiemiddelen produceren en bedrijven die aromatische producten produceren die niet kunnen ontsmetten, deze chemicaliën vaak nog steeds verkocht.

Gelukkig voor mensen die echt een sprong voorwaarts willen maken op de weg naar gezondheid en vitaliteit, is aloë vera creme een natuurlijke bron die rijk is aan alle voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede gezondheid, en tevens het actuele equivalent van insuline.

Ondanks het feit dat het nu door de EPA als pesticide wordt geclassificeerd en in veel landen verboden is, blijft het de enige duidelijke plantaardige remedie die een exclusief geconcentreerd extract bevat dat zowel genezende kracht als gezonde huidcellen levert. En er zijn tientallen studies die bewijzen dat aloë vera een aantal gezondheidsaandoeningen kan genezen of op zijn minst kan helpen, waaronder brandwonden, huid, spierpijn, stress en levitra (tekort aan vitamine A). Dit alles heeft ertoe bijgedragen dat aloë al 2000 jaar lang een ‘wonderkruid’ is, volgens vele oude oorlogsannestieken.

Er zijn ook studies die hebben aangetoond dat aloë de collageenproductie kan stimuleren en nuttig is bij de behandeling van artritis, huidbeschadiging, huidkanker en brandwonden. Het is echter niet goedgekeurd door de FDA voor gebruik bij de behandeling van diathermie, hoewel sommige kuuroorden en bedrijven voor persoonlijke verzorging het kruid hebben omarmd.

Jarenlang werd lipiasis als ongeneeslijk beschouwd, maar nieuw onderzoek toont aan dat aloë een uniek vermogen heeft om de hoeveelheid vetcellen in het lichaam met wel 50% te verminderen. Enige verspreiding van vet op de huid is een teken dat er genezing optreedt, dus waarom zou je het behandelen met aloë vera, als het zoveel andere gezondheidsbevorderende voordelen heeft?

Het wordt al duizenden jaren veilig gebruikt, en de meeste verzorgingsproducten die het gebruiken zijn 100% ecologisch verantwoord. Wist u dat aloë ook kan worden gebruikt als een verfrissende gel voor de huid, om te kalmeren en te beschermen tegen de zon? Of kan het gebruikt worden om de kleine irritatie of pijn te verzachten die meestal gepaard gaat met het prikken van de zon voor het gezicht en de hoofdhuid? Eigenlijk is aloë vera bekend om kalmerende massages te geven aan het genezingscentrum van verstopte longen, en natuurlijk kan aloë te allen tijde worden gebruikt om te voorkomen dat de pijn van kleine pijntjes en kwaaltjes. Aloë vera maakt geen topisch recept omdat het meer is dan een kruid. En aloë kan vers of gedroogd gebruikt worden. Dus de volgende keer dat je een beetje onder je armen verliest, of zelfs een wimper, zoek dan wat aloë vera.

lees meer:

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.